In Memoriam

                                      

IN MEMORIAM

JOOP †  &  JOLANDA MOEN †

Anderhalf jaar na het plotseling overlijden van zijn vrouw Jolanda, is ook Joop Moen heengegaan.

Op 31 maart 2012, tijdens de 52ste Internationale Cliff Richard & The Shadows Fan Meeting Holland in Berkel, overleed Joop Moen thuis aan een hartstilstand.

Het enthousiaste echtpaar achter de meetings was niet meer…

Geschiedenis

In 1963 vond de allereerste Cliff Richard & The Shadows Meeting plaats.Organisator was de voorzitter van de fanclub “Dynamite”, Anton Husmann Jr en die werkzaamheden deed hij korte tijd later samen met Harry de Louw.Vanaf 1976 nam Ton Verhagen, het stokje over en verhuisden de meetings naar “De Harmonie” in Tilburg. Eind 1999 was de laatste…….

Passie en hobby

In 2000 namen Joop & Jolanda Moen de organisatie van de meetings over. “Zonder winstoogmerk”, schreef Joop, duidelijk onderstreept, op de website.

D.m.v de fan meetings wilden zij aan iedereen laten zien en horen, wat hun “Hero’s”, tot aan heden toe, teweeg hadden gebracht onder de muzikanten over de gehele wereld. Hun enorme passie voor deze muziekstijl wilden zij met zoveel mogelijk andere fans delen.

Hotel “De Druiventros” in Berkel – Enschot werd de plaats, waar het allemaal moest gaan gebeuren. Beider hobby werd door Joop en Jolanda heel enthousiast en professioneel aangepakt. De opzet werd twee meetings per jaar.

Niets was teveel en dat was tevens de reden, dat de april meetings een internationaal gezicht kregen en uitgroeiden tot een daverend succes. Bands uit heel Europa werden bekeken en gecontracteerd en hun optredens zorgden jarenlang voor vele fantastische muziekdagen. Bijeenkomsten, die je uniek in hun soort mag noemen.

Het einde daarvan was nog lang niet in zicht……maar op 31 maart 2012 werd het opeens stil……….

Het heengaan van Joop & Jolanda Moen, is een groot verlies voor de familie en wij wensen hen heel veel sterkte met het verwerken daarvan.

Wij danken Joop & Jolanda voor alles, wat zij gedurende 12 jaar hebben gedaan voor het instandhouden van dierbare herinneringen uit een dierbare tijd.

Het is de wens van Joop en Jolanda dat de Cliff Shadows meeting door zullen gaan, en die wens laten we dan ook in vervulling gaan.