Houston Alley

Houston Alley speelde op de 54e en 55e Meeting in 2013, de 58e in april 2015, de 64e in april 2018 en speelt op Ton Verhagen’s Reunie in september 2018.

HOUSTON ALLEY is een sixtiesformatie, bestaande uit vier enthousiaste zestigers met een brede muzikale ervaring op het gebied van rock, beat, jazz en countrymuziek. Alle vier in de jaren ‘60 actief geweest in diverse bekende en minder bekende bands. Deze band is in het begin december 2012 bij elkaar gekomen en na de noodzakelijke “click” besloten om de “music of the sixties” weer nieuwe adem in te blazen met hier en daar kenmerken van onze eigen muzikale achtergronden. Dit gaf gelijk een herkenbare sound aan deze band met een verrassend repertoire instrumentale- en vocale nummers van o.a. The Shadows, The Spacemen en ook drie eigen composities tot nu toe. Ook herkenbare muziek van o.a. The Eagles, CCR, Cliff Richard. The Everly Brothers, The Stones etc. Tevens maakt de band een zijsprong naar de countryrock met nummers van o.a. Buck Owens en Merle Haggard, eveneens uit de jaren zestig maar in een moderne uitvoering.

In februari 2013 werd een EP (extended play met zes nummers) uitgebracht op Cd onder de naam “Walking The Alley” met daarop twee eigen instrumentale nummers. Medio 2015 is de samenstelling gewijzigd, waarna de bassist en drummer nogmaals vervangen zijn.


De band bestaat nu uit:

 – Theo Godschalk (leadsinger/backing vocals/rhythm guitar)

– Wally Walschots (bass) vervangen door Auke Bergsma

Huig de Kreij (backing vocals/lead guitar)

– Jan Mulders (drums) vervangen door Jan Brökling.

Het geluid wordt verzorgd door Jan Kroon.

 

Voor meer informatie etc. in FACEBOOK.COM/HOUSTON ALLEY en op onze site:  www.houston-alley.nl

Vriendelijke groeten namens

HOUSTON ALLEY

Huig de Kreij

06 30389756

0416 280345

mail via: info@houston-alley.nl