Vintage Guitar Show september 2021 in Veenendaal is afgelast wegens Corona

18 september 2021 - 10:00
Veenendaal

 

Zie: https://www.vintageveenendaal.eu/

VINTAGE VEENENDAAL SHOW VAN 18 SEPTEMBER 2021 AFGELAST:
Het spijt ons te zeggen dat we naar aanleiding van de huidige COVID-19 situatie hebben besloten de show van zaterdag 18 september 2021 af te gelasten. We hopen je te mogen verwelkomen op de volgende editie van onze show, die gehouden wordt op 19 MAART 2022.

Vintage Guitar Show Veenendaal (VGSV) is Europa’s grootste internationale vintage gitaarbeurs waar standhouders (dealers, gitaarbouwers, gitaarwinkels en privé verzamelaars) tentoonstellen, handelen & hun vintage gitaren en versterkers verkopen, maar ook pedalen, gitaar onderdelen, accessoires, boeken, CD’s enz. De focus ligt op vintage instrumenten, maar standhouders met nieuwe(re) gitaren, versterkers en andere spullen zijn ook van harte welkom om aan te sluiten, zo lang het vintage karakter van de show maar behouden blijft.

De eerstvolgende Vintage Veenendaal gitaarbeurs vind plaats op zaterdag 19 maart 2022 in ‘De Basiliek’ in Veenendaal. We verwachten standhouders vanuit Belgie, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Zweden en natuurlijk Nederland, dat betekent HEEL VEEL GITAREN en veel meer om te komen bekijken. Dit wil je niet missen!!