Sixties in the Garden Benefiet met Houston Alley & The Hilson Brothers in Gilze

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 12/08/2018
13:00 - 18:00

Location
Siertuin Den Overkant

Category(ies)


Zie: http://www.houston-alley.nl en   http://www.denoverkaent.nl/sixties

Sixties Live in the Garden.

Voor de zevende keer word dit prachtige evenement gehouden in een van de mooiste particuliere tuinen van Nederland.
De combinatie van de muzikanten die alleen maar nummers spelen uit eind jaren 50 en begin jaren 60, van o.a. Cliff, Elvis, the Shadows, Paul Anka, Roy Orbison en vele andere, samen met de sfeer in de open lucht met prachtig weer(hopen we) in die sprookjesachtige tuin met een lekker drankje, dat wilt u gewoon niet missen. En veel kans dat u ook nog eens oude bekende van lange geleden tegenkomt, dat geeft er nog eens een extra dimensie aan.

Dit jaar spelen voor u:

The Jumping Whirlwinds
Uit Eindhoven en al een band sinds 1964 en dan kunt u begrijpen dat zij sinds die tijd een prachtig repertoire hebben kunnen samenstellen.

Houston Alley
Alle leden van de band wonen in het gebied rond Gilze. Meer en meer worden deze 4 zestigers gevraagd vanwege de hoge kwaliteit van hun muzikale talenten.

The Hilson Brothers
En natuurlijk mogen deze twee hartsbroeders dit jaar niet ontbreken, want zij staan maar liefst voor de 7e keer hier op het podium. De Nederlandse Everly Brothers, niet te onderscheiden van de echte. Maar ook met vele andere nummers scoren zij torenhoog.  
 
Alles in het teken van twee goede doelen
a) de Stichting; VerwenEvent
Kort samengevat is het Verwenweekend bedoeld om de ouders van gezinnen met een kind met een beperking te ontlasten. Daartoe wordt zo’n heel gezin uitgenodigd om een weekend geheel kosteloos door te brengen op recreatiepark Prinsenmeer
b) En voor Stichting Tess, dolfijnen therapie

The Hilson Brothers in de Sixties. 

Entree € 7,50 pp