Jimmy Jemain & The Rapiers in Egmond aan Zee.

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 16/02/2019
18:15 - 20:45

Location
Hotel Zuiderduin

Category(ies)


Zie: https://www.dgtheater.nl/voorstelling/cliff-the-shadows

Jimmy Jemain en The Rapiers doen de fifties en sixties herleven in hun tribute aan Cliff Richard & The Shadows. Onmogelijk om stil te blijven zitten bij dit swingende theaterconcert.

Living dollThe young onesDo you wanna danceLucky lips; allemaal hits uit de jaren ‘50 en ‘60 van Cliff Richard & The Shadows.
Hun wereldhits worden door Jimmy Jemain & The Rapiers met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding gebracht in een swingende show. Een tribute aan deze legendarische zanger en niet minder indrukwekkende band.

Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. “He talks, walks, looks and sings like Cliff Richard.” (Daily Mirror)

Sinds zijn doorbraak in 1990 in de Engelse tv-serie Stars in their eyes treedt hij op voor het grote publiek. In 2003 speelde Jimmy de hoofdrol in de West End productie Cliff – The musical. De gelijkenissen met Cliff Richard zijn zowel qua uiterlijk als qua stem briljant te noemen. The Rapiers wordt door de pers omschreven als ”the top Shadows- band in the UK” en draait al sinds begin jaren ‘60 mee in het live-circuit in Engeland.

Het is moeilijk om stil te blijven zitten bij de muziek van toen, die niets van zijn glans heeft verloren!